Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Καρδίτσα. 2ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος στη Λίμνη Πλαστήρα

 
 
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδίτσας «ΠΕΡΣΕΑΣ» την Κυριακή 29/04/2018 σε συνεργασία με τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία »Plastira’s Lake Trail Race”. Ο αγώνας περιλαμβάνει 2 διαδρομές μήκους 10χλμ. και 20χλμ. με αφετηρία και τερματισμό τον βοτανικό κήπο.

Η διοργάνωση είναι Πανελληνίου επιπέδου και προσελκύει στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα. Ο Αθλητικός Τουρισμός παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με τις έως σήμερα συμμετοχές αναμένονται περίπου 400-500 αθλητές και ερασιτέχνες λάτρεις της φύσης και του αθλητισμού.

«Υπάρχει μεγάλη προσπάθεια να ανεβάσουμε την επισκεψιμότητα στην περιοχή μας με τέτοιου τύπου δραστηριότητες στο επίπεδο που τους αξίζει και με σύμμαχο το πάθος του κόσμου, την βοήθεια των εθελοντών μας, των τοπικών φορέων αλλά και των χορηγών μας, θα πετύχουμε αυτό τον στόχο» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου