Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Βρέθηκε το πιο ακριβό μπουκάλι βότκας στον κόσμο αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων

 
Βρέθηκε το πιο ακριβό μπουκάλι βότκας στον κόσμο αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων
 
Άδειο βρέθηκε το ακριβότερο μπουκάλι βότκας στον κόσμο, αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο εκλάπη πριν από μερικές μέρες από το μπαρ του «Καφέ 33» στην Κοπεγχάγη.

Το μπουκάλι βότκας μάρκας «Russo-Baltique» που ζυγίζει έξι κιλά και είναι φτιαγμένο από χρυσάφι και ασήμι βρέθηκε χωρίς να έχει υποστεί φθορές σε ένα εργοτάξιο στη δανέζικη πρωτεύουσα.

«Δεν ξέρω τι έγινε με τη βότκα, αλλά το μπουκάλι ήταν άδειο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Κοπενγχάγης. O ιδιοκτήτης του μπαρ και συλλέκτης μπουκαλιών βότκας Μπρίαν Ίνγκμπεργκ δήλωσε ότι το μπουκάλι συνεχίζει να έχει την ίδια αξία. «Δυστυχώς, ήταν άδειο. Νιώθω υπέροχα που βρέθηκε ο θεός της βότκας μας έσωσε». Ο Ινγκμπεργκ είπε ακόμη ότι έχει κι άλλη από τη βότκα που περιείχε το μπουκάλι οπότε σκοπεύει να το ξαναγεμίσει και να το βάλει και πάλι στην προθήκη του.

Το σπάνιο αυτό μπουκάλι βότκας «συμμετείχε» στη σειρά «House of Cards» όπου ο Ρώσος πρόεδρος Πετρόφ (τον οποίο υποδύεται ο Δανός ηθοποιός Λαρς Μίκελσεν) κερνούσε με βότκα τον Αμερικανό Πρόεδρο Φρανκ Αντεργούντ (Κέβιν Σπέισι).
 
Ο δράστης της κλοπής δεν έχει συλληφθεί.


πηγή: http://www.cityportal.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου