Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Αθήνα - Ομιλία. Θέμα: "ICON: Διαδραστική εκπαιδευτική πλατφόρμα για την προστασία των αυτοφυών ορχιδεών της Ελλάδας και της Τουρκίας''

 
 
Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης έχει την τιμή να προσκαλέσει τα μέλη και τους φίλους της στην ομιλία των Ismail Gökhan Deniz, Σταμάτη Σκαμπαρδώνη, Χρήστου Γεωργιάδη & Ἀλκηστις Οικονομοπούλου, με θέμα:

"ICON: Διαδραστική εκπαιδευτική πλατφόρμα για την προστασία των αυτοφυών ορχιδεών της Ελλάδας και της Τουρκίας''
 
τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της (Νίκης 20, Σύνταγμα).

Το έργο ICON χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Κοινωνικός Διάλογος μεταξύ Τουρκίας και χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Σκοπός του έργου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες της συλλογής των αυτοφυών ορχιδεών της Ελλάδας και της Τουρκίας για την παρασκευή σαλεπιού. Στοχεύει επίσης στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών γύρω από τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία του περιβάλλοντος .

Ο Ismail Gökhan Deniz είναι βοτανικός, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Αττάλειας και πρόεδρος του Συλλόγου για την Προστασία των Ενδημικών και των Αυτοφυών Ορχιδεών της Αττάλειας.

Ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης είναι εκπαιδευτικός και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης.

Ο Χρήστος Γεωργιάδης είναι γεωπόνος με μεταπτυχιακές σπουδές στη διαχείριση περιβάλλοντος και είναι υπεύθυνος διεθνών προγραμμάτων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης.

Η Άλκηστις Οικονομοπούλου είναι γραφίστρια και εικονογράφος. Σπούδασε Art&Design στον ΑΚΤΟ/Middlesex University. Έκανε το μεταπτυχιακό της στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων με θέμα «Ο Πλούτος του Αριστοφάνη πάει κουκλοθέατρο».



πηγή: https://eepf.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου