Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

11οι Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου


Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 οι 11οι Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου (VFT) που ξεκίνησαν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και διοργάνωσαν ο Δήμος Παρανεστίου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και ο Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης (ΦΔΟΡ).
 
Συγκεκριμένα οι αγώνες περιλάμβαναν τέσσερα τμήματα: το VFUT (Virgin Forest Ultramarathon Trail – Υπερμαραθώνιος Παρθένου Δάσους Παρανεστίου – 162 km), το N.T.R. (Natura TrailRace – Υπερμαραθώνιος Αγώνας Νατούρα – 110 km), το P.P. (Paranesti Path – Παρανέστιο Μονοπάτι – 46 km) και το N.T. (Nestos Trail – Νέστος Trail – 10 km).
 
Η συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο, στο Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης και συγκεκριμένα στο Δήμο Παρανεστίου. Μεταξύ άλλων, σκοπός του VFT είναι η ανάδειξη της περιοχής, καθώς και η ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές, ο ΦΔΟΡ διέθεσε το προσωπικό του στη στελέχωση ενός σημείου ελέγχου.


πηγή: http://www.fdor.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου