Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Εθελοντές καθάρισαν την παραλία της Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης

 
Εθελοντές καθάρισαν την παραλία της Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου το πρωί, που οργάνωσε η iSea με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Χηλής «Άγιος Γεώργιος».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος της iSea «Φρόντισε τον τόπο σου. Κάνε έναν καθαρισμό παραλίας!!!».

Το είδος των απορριμμάτων που συλλέχτηκαν φανερώνουν την έντονη παρουσία των ανθρώπων κατά την καλοκαιρινή περίοδο στις παραλίες της περιοχής. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά τα μικρά κομμάτια πλαστικού, οι σακούλες και τα καλαμάκια και κυρίως τα αποτσίγαρα που αφήνουμε πίσω μας ήταν διάσπαρτα κατά μήκος όλης της ακτής αποτελώντας σοβαρή απειλή για το θαλάσσιο περιβάλλον και το οικοσύστημα της περιοχής.

Στους καθαρισμούς της iSea αντί για πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούνται υφασμάτινοι σάκοι που μπορούν εύκολα να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν σε επόμενες δράσεις!

Η iSea ευχαριστεί εγκάρδια όλους τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους στην προσπάθειά της να φροντίσει τον τόπο μας δίνοντας το καλό παράδειγμα!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου