Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Συμμετοχή του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης στην 82η Δ.Ε.Θ.

 
 
Το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.) κατά το χρονικό διάστημα 09-17/09/2017 προβάλλοντας τα αντικείμενα και το έργο της Δασικής Υπηρεσίας.

Στο ανακαινισμένο ξύλινο Δασικό Περίπτερο που διαφοροποιείται από όλα τα υπόλοιπα περίπτερα και βρίσκεται ανάμεσα στα περίπτερα 8 και 13, σκοπός της Υπηρεσία μας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των επισκεπτών για την προστασία του δάσους και του φυσικού περιβάλλοντος γενικότερα, την πολλαπλή προσφορά αγαθών κι υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανθρώπινες απαιτήσεις καθώς και για τους κινδύνους που απειλούν τα δασικά οικοσυστήματα της χώρας.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια έντονης δραστηριοποίησης της Ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κι Ενημέρωσης της Υπηρεσίας μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης τόσο στον χώρο των σχολείων όσο και στο Περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης (Σέιχ Σου) με περιηγήσεις, σκοπός μας είναι η προώθηση των δωρεάν δράσεων μας στο κοινό αλλά και η προσέλκυση μικρότερης ηλικίας επισκεπτών, καθώς υπάρχει και χώρος δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους.

Το Δασικό Περίπτερο θα λειτουργεί κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της 82ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), δηλαδή: Δευτ.-Παρασκ. 16.00-22.00 και Σαβ.-Κυρ. 10.00-22.00.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου