Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Όλα είναι έτοιμα για την 17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

 
 
Όλα είναι έτοιμα για την 17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας που πραγματοποιεί από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου, στο άλσος του Παυσιλύπου, η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Καρδίτσας, την Αναπτυξιακή Καρδίτσας, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., το ΤΕΙ Θεσσαλίας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Βόλου και ΕΡΤ Λάρισας.

Το μεσημέρι της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ανακοινώνοντας το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων της φετινής Γιορτής και καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις δράσεις.

Στη Συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, περιφερειακός σύμβουλος Καρδίτσας κ. Κων/νος Νούσιος, ο Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Αραμπατζής, ο Υπεύθυνος της Ομάδας Ημερίδας, καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Μιχάλης Βραχνάκης και εκ μέρους της Ομάδας Εκθεσιακής Αγοράς η κ. Χρυσάνθη Πετεινάρα. Παρόντες ήταν επίσης ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Μάττας και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ορέστης Ψαχούλας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου