Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

450 μέλη του "Διαζώματος" στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη


450 μέλη του Διαζώματος στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη450 μέλη του Σωματείου "Διάζωμα" θα συμμετάσχουν στη Γ.Σ του σωματείου που θα λάβει χώρα στο αρχαίο θέατρο Μαρώνειας και στην Κομοτηνή τον Σεπτέμβριο και θα επισκεφθούν τα μνημεία της πολιτιστικής διαδρομής της αρχαίας Εγνατίας
 
Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη βρέθηκε κλιμάκιο του “Διαζώματος”, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Σταύρο Μπένο, εν όψει της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου που θα λάβει χώρα στο αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας και στην Κομοτηνή στις 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Συνέλευση θα συνδυασθεί με επίσκεψη των μελών του Σωματείου στα μνημεία της πολιτιστικής διαδρομής της αρχαίας Εγνατίας, σε Καβάλα, Θάσο, Φιλίππους, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη.

Σκοπός της επίσκεψης του κλιμακίου ήταν η διευθέτηση οργανωτικών λεπτομερειών του πενθήμερου ταξιδιού, στο οποίο θα συμμετάσχουν περί τα 450 μέλη του Σωματείου.

Ο Πρόεδρος και το κλιμάκιο συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Κώστα Αντωνιάδη, τους δημάρχους Καβάλας, Ξάνθης, Θάσου, Μαρωνείας και Κομοτηνής (ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είχε κώλυμα), καθώς και τις Εφόρους των Αρχαιοτήτων Καβάλας, Κομοτηνής και Ξάνθης.



πηγή: http://www.alexpolisonline.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου