Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η Λήμνος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

 
 
Το Λιμεναρχείο Λήμνου λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύετε σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον ενημερώνει τους κατοίκους της Λήμνου για τις δράσεις που προγραμματίζονται ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.
 
Οι δράσεις αφορούν στην Προστασία του Θαλασσίου Περιβάλλοντος, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών. Έτσι στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος η Λιμενική Αρχή διοργανώνει τις κάτωθι δράσεις:
 
i) Mε την συμμετοχή του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «ΦΙΛΟΚΤΉΤΗΣ» Κοντιά Λήμνου (Ποδοσφαιριστές – Μέλη Συλλόγου) και τη συνδρομή του Δήμου Λήμνου, τον καθαρισμό της παραλίας «Διαπορίου» Λήμνου το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 09.30΄.
ii) Με τη συνδρομή του Limnos Diving Center, εθελοντές αυτοδύτες και του Δήμου Λήμνου, καθαρισμός βυθού Λιμένα Μύρινας (προβλήτα Αγίου Νικολάου) την Κυριακή 04 Ιουνίου και ώρα 11.00.
 
Οι εμπλεκόμενοι φορείς ευελπιστούν στην από κοινού προσπάθεια ώστε η θάλασσα, οι παραλίες και οι ακτές μας να διατηρηθούν καθαρές, καθώς η προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και η ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού μας αποτελεί ύψιστη υποχρέωση όλων μας.


πηγή: http://www.limnosfm100.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου