Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ηλεία. Ανοίγει σήμερα η 17η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας

 
JAS_2540.jpg
 
του Γιάννη Σπυρούνη

Όλα είναι έτοιμα για την 17η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας που ανοίγει σήμερα τις πύλες της στην πλατεία Ανεμομύλου, έως τις 21 Μαΐου. Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα το βράδυ 13 Μαΐου. Όλες τις ημέρες μουσικά η έκθεση θα «ντύνεται» από τους παραγωγούς του «Ήλιδα 91,1». Χθες παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου οι διοργανωτές όπου κάλεσαν το κοινό να δώσει το «παρών» και να παρακολουθήσει και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος κάλεσε τον κόσμο να χαρεί την 17η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση στην Αμαλιάδα από τις 12 έως τις 21 Μαΐου. Όπως τόνισε ο κ. Χριστοδουλόπουλος και η φετινή διοργάνωση πλαισιώνεται από διάφορα δρώμενα, ενώ σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση θα προσφέρουν οι εθελοντές. Όπως είπε στόχος είναι να περάσουν οι εκθέτες και το κοινό ένα ευχάριστο δεκαήμερο. Ευχαρίστησε δε τους εκθέτες, τους διοργανωτές και όσους βοήθησαν στην προετοιμασία, τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως αυτή του Πρασίνου και της Καθαριότητας του δήμου, αλλά και τον εμπορικό σύλλογο της πόλης για τη συνεργασία του. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους χορηγούς του θεσμού.

Η πρόεδρος της ΔΚ Αμαλιάδας Δήμητρα Βαρελά από την πλευρά της κάλεσε επίσης τον κόσμο να έλθει στην έκθεση και να συμμετάσχει στις παράλληλες δράσεις. Για αυτές τις δράσεις που καθιερώθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια τόνισε πως εμπλουτίζουν στην ανθοκομική έκθεση, φέρνοντας περισσότερο κόσμο. Επισήμανε πως κάθε ημέρα υπάρχουν εκδηλώσεις για όλους.
 
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης, που αποτελεί φορέα συνδιοργανωτή της έκθεσης πέρα από το κάλεσμα στον κόσμο, σχολίασε την αρνητική στάση κάποιων απέναντι στην έκθεση λέγοντας πως τέτοιες δράσεις γίνονται για να τονωθεί η αγορά και να υποστηριχθούν οι επαγγελματίες φέρνοντας κόσμο στην πόλη.
 
Τέλος ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Παναγιώτης Μαυρίκος επισήμανε όλοι κάνουν μια προσπάθεια από την πλευρά τους για την προετοιμασία της έκθεσης, όπως και η υπηρεσία Πρασίνου και Καθαριότητας του δήμου. «Όλοι μαζί μπορούμε» ήταν το σύνθημα που ανέφερε ο κ. Μαυρίκος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν σήμερα βράδυ στις 9, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία R & B και Classic Rock από το συγκρότημα Blues Antivirus. Οι δράσεις περιλαμβάνουν χορό, μαγειρική, εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας, επίδειξη tae kwon do, συναυλίες, έκθεση ζωγραφικής και δράσεις για παιδιά, flower party από τον «Ήλιδα 91,1», ιππική παρέλαση αλλά και δράση για τη δωρεά μυελού των οστών…



πηγή: https://www.ilialive.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου