Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Διοργάνωση 18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου


EDE LOGOΠρόσκληση υποβολής εργασιών
 
Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία (ΕΠΕΓΕ)παράρτημα Βόρειας & Κεντρικής Ελλάδος, ανακοινώνει τη διοργάνωση του 18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου με τίτλο «Ελληνική Δασοπονία μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις: αειφορική διαχείριση δασών, δασικοί χάρτες, ολοκληρωμένη διαχείριση της υπαίθρου και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος», με την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Γεωτεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, του Δήμου Εδέσσης, των τοπικών δασικών υπηρεσιών και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το Συνέδριο & η διεθνής ημερίδα θα πραγματοποιηθούν στις 8-11 Οκτωβρίου 2017 στην Έδεσσα Πέλλας. Οι χώροι όπου θα φιλοξενηθούν οι εργασίες είναι η περιοχή των καταρρακτών «Μύλοι», δίπλα στο μεσαιωνικό κομμάτι της πόλης το γνωστό «Βαρόσι».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν με εισήγηση στις εργασίες του Συνεδρίου της ΕΔΕ, να αποστείλουν το πλήρες κείμενο των εργασιών τους αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο word), στην ηλεκτρονική διεύθυνση mtrigkas@for.auth.gr, και για όσους επιθυμούν εισήγηση στη διεθνή ημερίδα της ΕΠΕΓΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση itae.secretariat@gmail.com, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα το έντυπο της Δήλωσης Συμμετοχής.

Τα έντυπα δήλωσης συμμετοχής καθώς επίσης και τις προδιαγραφές των εργασιών σας, μπορείτε να τα βρείτε, στην ιστοσελίδα της Ε.Δ.Ε. (www.forestry.gr), και στην εκδήλωση του Συνεδρίου στο facebook
https://www.facebook.com/Ελληνική Δασολογική Εταιρεία, όπου επιλεγμένες εργασίες θα συμπεριληφθούν σε special issues διεθνών εγκρίτων περιοδικών. Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει προφορικές και αναρτημένες (poster) ανακοινώσεις, καθώς και πραγματοποίηση επιστημονικής επίσκεψης στα Λουτρά Αλμωπίας («Πόζαρ»). Η διάρκεια παρουσίασης των προφορικών ανακοινώσεων θα είναι 10′. Το μέγεθος των αναρτημένων ανακοινώσεων δεν θα ξεπερνά τα 80×120 εκ. και τα γράμματα πρέπει να είναι ευανάγνωστα.

Ολες οι εργασίες που θα υποβληθούν υπό μορφή πλήρους κειμένου, θα περιληφθούν στα πρακτικά του Συνεδρίου, μόνον εφόσον έχουν παρουσιαστεί στο Συνέδριο υπό μορφή προφορικής ή αναρτημένης ανακοίνωσης. Τα πρακτικά του Συνεδρίου θα έχουν ηλεκτρονική μορφή και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.forestry.gr). Υπογραμμίζεται, ότι επιτρέπεται η υποβολή μόνο μιας εργασίας με πρώτο ή μοναδικό συγγραφέα το ίδιο άτομο.
 
 
Η διαδικασία υποβολής και κρίσης των εργασιών θα ακολουθήσει το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:
 
- Υποβολή Δήλωσης Συμμετοχής και πλήρους κειμένου εργασιών σύμφωνα με τις οδηγίες – προδιαγραφές έως 31 Μαΐου 2017. Οι εργασίες δε θα πρέπει να ξεπερνούν τις 8 σελίδες, ενώ εργασίες πέραν των 8 σελίδων και μέχρι 12 θα χρεώνονται με 10€/σελίδα.
Κρίση των εργασιών και επιστροφή στους συγγραφείς έως 30 Ιουνίου 2017.
- Παράδοση τελικών κειμένων σε ηλεκτρονική μορφή (mtrigkas@for.auth.gr για ΕΔΕ και itae.secretariat@gmail.com για ΕΠΕΓΕ) έως 31 Αυγούστου 2017.
- Ανακοίνωση τελικού προγράμματος Συνεδρίου έως 20 Σεπτεμβρίου 2017.
 
Στο συνέδριο υπάρχει δυνατότητα σύντομων προφορικών παρεμβάσεων ή σύντομων εισηγήσεων συναδέλφων άνευ κρίσης, μέγιστης διάρκειας 5 λεπτών. Οι εργασίες που θα γίνουν αποδεκτές, για να συμπεριληφθούν στα πρακτικά του Συνεδρίου, θα πρέπει προηγουμένως να έχει εξοφληθεί απαραίτητα η εγγραφή μέχρι τις 31 Αυγούστου (στον Ταμία της ΕΔΕ).

Η εγγραφή στο Συνέδριο ανέρχεται στο ποσό των 40 Ευρώ, ενώ για την περίπτωση φοιτητών, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών και για τα συνοδά άτομα στο ποσό των 20 Ευρώ. Όσοι εκ των συναδέλφων και των συνοδών προσώπων θα συμμετάσχουν στην εκδρομή (11/10/2017) θα επιβαρυνθούν με 15 Ευρώ/άτομο.



πηγή: https://dasarxeio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου