Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

«Επιχειρηματικότητα στην Οινοποιία» από το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών


«Επιχειρηματικότητα στην Οινοποιία» από το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου ΑθηνώνΤο MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης, σε συνεργασία με την εταιρία στρατηγικού μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Ally, σχεδίασαν και υλοποιούν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύντομης διάρκειας για τον τομέα του Wine Business.
 
Το πρόγραμμα, που ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου και θα έχει διάρκεια 6 εβδομάδες, έχει σκοπό να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις μαζί με μια σύγχρονη, σφαιρική ματιά του επιχειρείν στον τομέα του Wine Business, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεωρίας και πρακτικών εφαρμογών.
 
Έμπειροι καθηγητές του Πανεπιστημίου καθώς και κορυφαία στελέχη και επιχειρηματίες από το χώρο της οινοποιίας θα παρουσιάσουν νέες πρακτικές και case studies. Ανάμεσα τους οι: κ. Στέλιος Μπουτάρης από το Κτήμα Κυρ Γιάννη, κ. Φεδερίκος Λαζαρίδης από το Κτήμα Nico Lazaridi, κ. Άγγελος Ιατρίδης από το Κτήμα Άλφα και κ. Γιάννης Καρακάσης, Master of Wine θα καλύψουν θέματα όπως το αλκοόλ και τις ιδιαιτερότητες του, το marketing & το management στην Οινοποιϊα, τις εξαγωγές & τους τρόπους προώθησης του οίνου στο εξωτερικό κ.ο.κ.
 
Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής Γιώργος Κουρέτας, Διευθυντής του ΜΒΑ.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων οινοποιίας, στελέχη διαφημιστικών εταιριών με πελάτες από τον κλάδο, οινοποιούς, μελλοντικούς οινοποιούς, wine bloggers/vloggers & δημοσιογράφους και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ασχοληθεί στον εν λόγω κλάδο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε το

1 σχόλιο:

  1. «Ο Μπέντζαμιν Μπριέλ Λι ήταν πολύ επαγγελματίας ανά πάσα στιγμή, με ενημέρωσε για όλα όσα συνέβαιναν. Αυτή ήταν η πρώτη μου αγορά σπιτιού, δεν ήξερα πολλά για τη διαδικασία δανεισμού, το έκανε πολύ εύκολο να καταλάβω τα πράγματα για τα οποία είχα ερωτήσεις. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω μαζί του. "
    Είναι υπεύθυνος δανείου που συνεργάζεται με μια ομάδα επενδυτών που είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν οποιοδήποτε έργο ή να σας δανείσουν οποιοδήποτε ποσό με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Επικοινωνήστε με τον Benjamin Briel Lee E-Mail: lfdsloans@outlook.com Αριθμός Whats-App: + 1-989 -394-3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή