Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Λέσβος. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας τα νήπια και τα προνήπια των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος


Τα νήπια και τα προνήπια των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος βραβεύθηκαν για τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες για το απολιθωμένο δάσος της Λέσβου το σχολικό έτος 2016-2017.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του ετήσιου απολογισμού έργου του Μουσείου και της κοπής της βασιλόπιτας, την Κυριακή 22/1/2017 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Σιγρίου.

Τα Εκπαιδευτήρια εκπροσώπησε ο κ. Στρατής Πλάτων ο οποίος με τη σειρά του απευθυνόμενος στο κοινό συνεχάρη τη διεύθυνση και το προσωπικό του Μουσείου. Ιδιαίτερα, τον καθηγητή κ. Νίκο Ζούρο για την εξαιρετική προβολή του Μουσείου στην Ελλάδα, στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική και Ασία.

Είναι τιμή μας, σημείωσε, που υπάρχει το Μουσείο και οι εξαιρετικοί άνθρωποι που το υποστηρίζουν, το αγαπούν και αναδεικνύοντάς το, προβάλλεται το νησί ης Λέσβου.

Λόγω των προσπαθειών του Μουσείου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου το νησί μας χαρακτηρίστηκε και πάλι ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO. συμβάλλοντας περισσότερο στην παγκόσμια αναγνώριση.

Τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος νοιώθουν περηφάνια και θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν, μέσω προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, το έργο του Μουσείου που μέσα από τις δράσεις του εκτός από την προβολή της γεωλογικής κληρονομιάς του νησιού, συμβάλει στην ανάπτυξη μιας εναλλακτικής και ήπιας μορφής τουρισμού.



πηγή: http://www.lesvosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου