Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Κέρκυρα. Ενημέρωση για Ερημίτη εν μέσω αντιδράσεων


Ενημέρωση για Ερημίτη εν μέσω αντιδράσεων (ΒΙΝΤΕΟ)Εκπρόσωποι της εταιρείας NCH Capital, που επενδύουν στον Ερημίτη* στην Κασσιώπη, βρέθηκαν στην Κέρκυρα από το βράδυ της Τετάρτης με σκοπό την Πέμπτη, να ενημερώσουν τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για το σύνολο της επένδυσης. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο μιας πρώτης άτυπης, όπως την χαρακτήρισαν Συνέντευξης Τύπου, καθώς η κύρια αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο στην Αθήνα, όπου και θα προσκαλέσουν τα ΜΜΕ της Κέρκυρας.

Στο μεταξύ, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, σωματείων, δήμου και περιφέρειας, καθώς και απλοί πολίτες που εναντιώνονται στην επένδυση στον Ερημίτη, συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, όπου δόθηκε η συνέντευξη – ενημέρωση, για να εκφράσουν για μια κόμη φορά την αντίρρησή τους στην ιδιωτικοποίηση του Ερημίτη.

* Σημ. natura HELLAS. Είναι ένας καταπράσινος παράδεισος με καταγάλανα νερά, μια ακτογραμμή στην οποία σχηματίζονται παραλίες, όρμοι ακρωτήρια καθώς και τρεις λίμνες που τον καθιστούν σημαντικό υγρότοπο.


πηγή: http://www.kerkyrasimera.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου