Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Λήμνος. Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής κατάφεραν να ταΐσουν τα σκυλιά στο δημοτικό καταφύγιο

 
Λήμνος: Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής κατάφεραν να ταΐσουν τα σκυλιά στο δημοτικό καταφύγιο
Το χιόνι κάλυψε το δημοτικό καταφύγιο...
Το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού και τον διοικητή της Παναγιώτη Μπιμπούδης καθώς χάρη στο όχημα της οι εθελοντές κατάφεραν λόγω του χιονιά να πάνε στο δημοτικό καταφύγιο που βρίσκεται στην περιοχή του Κορνού και να ταΐσουν τα σκυλιά.

Στην ανακοίνωση τονίζεται το εξής: «Το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον κύριο Διοικητή καθώς μετά από έκκληση εθελοντών όχημα της Πυροσβεστικής τους παρέλαβε από τα σπίτια τους και τους μετέφερε στο Δημοτικό Κυνοκομείο, όπου οι εθελοντές φρόντισαν τα ζώα που φιλοξενούνται στο χώρο. Όταν τελείωσαν τη φροντίδα το πλήρωμα τους επέστρεψε με ασφάλεια στα σπίτια τους.
 
Με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν αυτές τις μέρες στο νησί μας τα ζώα χρειάζονται ένα κατάλληλο κατάλυμα για να προστατευθούν. Βαρέλια ή άλλες μεταλλικές κατασκευές είναι εντελώς ακατάλληλες καθώς τα ζώα αντί να προστατευθούν παγώνουν περισσότερο. Ξύλινα ή πλαστικά καταλύματα με άχυρο ή παλιά ζεστά ρούχα είναι κατάλληλα».


πηγή: https://www.zoosos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου