Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη. Εστιατόριο Κέδρος, ένα αγρόκτημα στο Χορτιάτη για φίλους

 
Εστιατόριο Κέδρος ένα αγρόκτημα στο Χορτιάτη για φίλους, προσφορά -20%
 
Μία παρέα μία συνάντηση μία έκπληξη πολύ αγάπη για σας και τα παιδία σας.
 
'Στην αρχή μαζευόμαστε στο κτήμα όλοι οι φίλοι για να αποτινάξουμε το βάρος της πόλης και της καθημερινότητας. Όλοι ήταν φιλοξενούμενοι. Και μετά σκέφτηκα: και αν μαζευόμαστε πιο πολλοί; Έτσι γεννήθηκε ο Κέδρος' μας λέει ο Σωτήρης Καπετανάκης, ιδιοκτήτης του αγροκτήματος. Γιατί όσοι φτάνουν σε αυτό το αγρόκτημα θεωρούνται φίλοι.
 
Στα 50 του στρέμματα υπάρχουν 1.800 αμυγδαλιές (σκεφτείτε τες ανθισμένες!), 15 βαγόνια του ΟΣΕ (όχι δεν είναι σιδηροδρομικός σταθμός), 12 άλογα και ένας γαϊδαράκος, 17 σκύλοι φύλακες και καλά φιλαράκια, πολλές γάτες (τον περισσότερο καιρό τους τον περνούν στις σκεπές των βαγονιών), ελάφια, στρουθοκάμηλοι, φασιανοί, κοτούλες, κόκκορες, με λίγα λόγια μια 'κιβωτός' του... Σωτήρη Καπετανάκη.
 
 
Γεύσεις αρώματα μπαχάρια. Από την Μικρά Ασία στην Κρήτη.
 
Ένας χώρος που σε ταξιδεύει στις χαμένες πατρίδες και στην λεβεντογεννα Κρήτη. Το εστιατόριο Κέδρος Αγρόκτημα στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης είναι ένας υπέροχος χώρος παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό κτήμα στην καταπράσινη ελληνική φύση με ζώα και άψογη φιλοξενία. Στο εστιατόριο Κέδρος Αγρόκτημα θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη φασαρία της πόλης, τρώγοντας αγνά, απολαμβάνοντας σπιτικές συνταγές, ρακή, εκλεκτό τσίπουρο και καλό κρασί. Δοκιμάστε εκλεκτά κρεατικά μαγειρεμένα στη γάστρα, στο πήλινο ή στον ξυλόφουρνο, νόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ, εξαιρετικές συνθέσεις με αγνό μέλι, γλυκά του κουταλιού και ευεργετικά βότανα. Επιπλέον στο εστιατόριο Κέδρος Αγρόκτημα, θα συνατήσετε και τον Πολυχώρο Γαία όπου θα απολαύσετε βραδιές με ζωντανή μουσική, ποίηση και ζωγραφική, παραγωγή σαπουνιού και πολλά ακόμα.

Αν επιθυμείτε να γευματίσετε μέσα στη φύση, επιλέξτε το παραδοσιακό εστιατόριο Κέδρος Αγρόκτημα.
 
 
Διεύθυνση
Αρδαμέρι Νομός Θεσσαλονίκης
 
Βρίσκεται 30χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στο ορεινό παραδοσιακό χωριό Αρδαμέρι, στην πλαγιά του βουνού Γκορνιτσάρα, που είναι κατάφυτο με κέδρους και άγριες αχλαδιές (εξ ου και το όνομα). Κοντά του (3χλμ.) βρίσκεται και ο υγροβιότοπος της λίμνης του Αγίου Βασιλείου.
Συντεταγμένες 40.601731 23.170177
Τηλ. επικοινωνίας 6985934331 (Cosmote), 6931157343 (Wind)



πηγή: http://www.cityportal.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου