Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Σεμινάριο σποροπαραγωγής παραδοσιακών ποικιλιών

 
peliti dobazis
Φωτ. Άρης Παύλος
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου http://kpeparanestiou.gr μαζί με το Πελίτι www.peliti.gr μαζί με την οργάνωση kokopelli https://kokopelli-semences.fr από τη Γαλλία το Δήμο Παρανεστίου http://www.paranesti.gr και με την υποστήριξη της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Βορείου Ελλάδας http://www.biologikesagores.gr οργανώνουν: τριήμερο σεμινάριο στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2017, στον οικισμό φιλοξενίας του Κ.Π.Ε Παρανεστίου και στη γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου Δράμας, για επαγγελματίες βιοκαλλιεργητές, με θέμα: σποροπαραγωγής παραδοσιακών ποικιλιών για τη διατήρηση της διατροφικής βιοποικιλότητας.
 
Κύριος εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Ντομινίκ Γκυγιέ (Dominique Guillet) Ο κ. Γκυγιέ είναι ο ιδρυτής της οργάνωσης kokopelli στη Γαλλία, ο οποίος εργάζεται πάνω από 25 χρόνια σε όλο τον κόσμο πάνω στο θέμα της σποροπαραγωγής και διάδοσης παραδοσιακών σπόρων με στόχο τη διατήρηση της διατροφικής βιοποικιλότητας.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα επαγγελματιών βιοκαλλιεργητών που θα ασχοληθούν με τη σποροπαραγωγή με στόχο τη διατήρηση και διάδοση των παραδοσιακών ποικιλιών.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν.

Αίτηση συμμετοχής για το σεμινάριο.

Όσοι ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο αντιγράψτε και συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και στείλτε τα στο Πελίτι:
peliti(ατ)peliti.gr αντικαταστήστε το (ατ) με @

Εποικινωνία με το ΚΠΕ Παρανεστίου: e-mail:
kpe-paran(ατ)sch.gr αντικαταστήστε το (ατ) με @ Τηλέφωνο: 2524021005.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου