Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Νάουσα. Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής

 
 
Την «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» συνδιοργανώνουν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, και ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με τους Ζαχαροπλάστες της Νάουσας. Η «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής», έχει σαν σκοπό την καλλιέργεια του πνεύματος των Χριστουγέννων, του αισθήματος αγάπης και προσφοράς. Η εκδήλωση αποτελεί μία διαδραστική εμπειρία, αφού μικροί και μεγάλοι φίλοι της σοκολάτας θα έχουν τη χαρά να μυηθούν στα μυστικά της, αλλά και να γευτούν τα δημιουργήματά τα τους σε 4 διαφορετικά σημεία.

Συγχρόνως θα παρασκευάζονται και θα ψήνονται σε φούρνο που θα στηθεί τα γιορτινά μπισκότα τα οποία θα διακοσμούνται από τα ίδια τα παιδιά. Δίπλα από το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο τα παιδιά θα επιλέξουν με ηλεκτρονικό τρόπο την καλύτερη χριστουγεννιάτικη ευχή, που θα αποτελέσει και την ευχή του Δήμου Νάουσας για το 2017. Παράλληλα θα υπάρχει διασκεδαστικό photo booth, καθώς και το σπίτι του Αγίου Βασίλη, όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

Όλος ο χώρος της πλατείας θα διακοσμηθεί ανάλογα, δίνοντας έντονο και γιορτινό χρώμα τόσο στην εκδήλωση όσο και στις εορταστικές μέρες που θα ακολουθήσουν. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες οι χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών», του Ωδείου «Αριστοτέλης», του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης και του Συλλόγου «ΕνCanto».

Την παρουσίαση θα αναλάβουν o Νίκος Πιτάνιος, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός και η Ελένη Ζαφείρκου. Επίσης μουσική από Dj θα πλαισιώνει με εορταστικές μελωδίες την εκδήλωση.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους τους δημότες και όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου