Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Σήμανση Ποιότητας για υπηρεσίες Τουρισμού και εστίασης εντός του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης

 
url
 
Ο Δήμος Νέστου σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου- Βιστωνίδας-Ισμαρίδας σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Νέστου στην Κεραμωτή (πίσω από το Γυμνάσιο), την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 και 18:00 π.μ σχετικά με την παροχή Σήμανσης Ποιότητας και Εντοπιότητας για τις υπηρεσίες τουρισμού και εστίασης που παρέχονται εντός του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης (ΕΠΑΜΑΘ) και την ανάπτυξη του Οικοτουρισμού στην περιοχή.

Η Σήμανση Ποιότητας και Συνεργασίας ΕΠΑΜΑΘ απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες τουρισμού οι οποίοι λειτουργούν χώρους διαμονής, όπως αστικά, αγροτικά ή παραδοσιακά ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, τουριστικούς οικίσκους, καθώς επίσης και χώρους εστίασης όπως εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, κ.α.

Σκοπός είναι η δημιουργία μιας μοναδικής ταυτότητας των προϊόντων/υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Σήμανση Ποιότητας & Συνεργασίας λειτουργεί ως σύμβολο για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται στην Προστατευόμενη Περιοχή του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΕΠΑΜΑΘ). Παράλληλα, αποτυπώνει τη δέσμευση για συνεργασία μεταξύ των φορέων, παραγωγών και επιχειρήσεων της περιοχής με σκοπό την ανάληψη δράσης σε ζητήματα περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου