Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ένα «Σχολείο Πουλιών» για όλους!

 
 
Tην Κυριακή 6 Νοεμβρίου αρχίζει νέος κύκλος σεμιναρίων στο Πάρκο «Α. Τρίτσης»
 
«Σχολείο Πουλιών» για να βελτιώσουμε τη δυνατότητα αναγνώρισης των πουλιών ξεκινά η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία για μέλη, εθελοντές και υποστηρικτές: Από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αρχίζει νέος κύκλος σεμιναρίων στο Πάρκο «Α. Τρίτσης» (Αίθουσα ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, ώρες 11:00-14:00), μέσω των οποίων θα μάθουμε περισσότερα για τους φτερωτούς μας φίλους, θα εκπαιδευτούμε στην αναγνώρισή τους και θα μυηθούμε στις τεχνικές παρατήρησης.
 
Εισηγητές θα είναι έμπειρα μέλη της Ορνιθολογικής ενώ θα χρησιμοποιηθεί και ο γνωστός Οδηγός Αναγνώρισης http://www.ornithologiki.gr/page_cn.php?aID=1783 Κιάλια και τηλεσκόπια θα είναι επίσης διαθέσιμα.
 
 
Τα σεμινάρια συνοδεύονται με εξορμήσεις στο πεδίο σε βιοτόπους της Αττικής, ώστε να εξοικειωθούμε με την παρατήρηση και να μπορούμε να συμμετάσχουμε σε εθελοντικές δράσεις.
 
Οι εξορμήσεις παρέχουν και αρκετές δυνατότητες για φωτογράφηση στους φίλους της φωτογραφίας άγριας φύσης.
 
Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων και των εξορμήσεων εδώ και συμπληρώστε άμεσα τη Δήλωση Συμμετοχής. Η συμμετοχή για τα μέλη είναι δωρεάν, ενώ για τα μη μέλη είναι ίση με την ετήσια συνδρομή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε με τον Σπύρο Ψύχα στο spsychas@ornithologiki.gr και στα τηλ. 210 8228704, εσωτ. 106 και 6974510976).


πηγή: http://www.ornithologiki.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου