Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Σήμανση Ποιότητας Προϊόντων & Υπηρεσιών εντός του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

 
 
Ο Δήμος Νέστου σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου- Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και τον ΤΟΕΒ Χρυσούπολης σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και 09:30 π.μ. σχετικά με την παροχή Σήμανσης Ποιότητας και Εντοπιότητας για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα που παράγονται στο Εθνικό Πάρκο ΑΜΘ, καθώς και τις υπηρεσίες τουρισμού που παρέχονται στα όριά του.

Η Σήμανση Ποιότητας και Συνεργασίας ΕΠΑΜΑΘ απευθύνεται σε παραγωγούς ή συνεταιρισμούς παραγωγών φυτικών (αγροτικών) προϊόντων και σε μονάδες συσκευασίας, σε εκτροφείς συστημάτων εκμετάλλευσης ζώων με βάση τις αρχές της βιολογικής κτηνοτροφίας, σε χώρους διαμονής, όπως αστικά, αγροτικά ή παραδοσιακά ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, τουριστικούς οικίσκους, καθώς επίσης και σε χώρους εστίασης όπως εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, κ.α. ενώ σε λίγο καιρό θα ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες απόδοσης Σήμανσης για τις υπαίθριες δραστηριότητες

Σκοπός είναι η δημιουργία μιας μοναδικής ταυτότητας των προϊόντων/υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Σήμανση Ποιότητας & Συνεργασίας λειτουργεί ως σύμβολο για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται στην Προστατευόμενη Περιοχή του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΕΠΑΜΑΘ). Παράλληλα, αποτυπώνει τη δέσμευση για συνεργασία μεταξύ των φορέων, παραγωγών και επιχειρήσεων της περιοχής με σκοπό την ανάληψη δράσης σε ζητήματα περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου