Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Το …τσιμέντωσαν στα Τρίκαλα το παρτέρι του πλατάνου χωρίς ριζικό σύστημα (!!)


Το …τσιμέντωσαν στα Τρίκαλα το παρτέρι του πλατάνου χωρίς ριζικό σύστημα (!!)Έρευνα για την απουσία ριζικού συστήματος (!!!) του πλατάνου που έπεσε στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.

Η χθεσινή πτώση πλατάνου στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, ήταν …αφύσικη και αυτό έχει προβληματίσει τις αρμόδιες Υπηρεσίες, ειδικά μετά την διαπίστωση ότι ο συγκεκριμένος πλάτανος δεν είχε ουσιαστικά ριζικό σύστημα.

Το πώς ο πλάτανος βρέθηκε χωρίς ριζικό σύστημα είναι αντικείμενο έρευνας και κυρίως αν υπήρξε …ανθρώπινη παρέμβαση σε αυτό με ταυτόχρονη έρευνα αν έχει συμβεί το ίδιο και με άλλα δέντρα της κεντρικής πλατείας.

Δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση, στην προσπάθεια κατασκευής έργων στο σημείο, να κόπηκαν οι ρίζες του πλατάνου και ουσιαστικά να ήταν στον «αέρα»…

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμου Τρικκαίων, τσιμέντωσε το σημείο που σημαίνει ότι δεν θα φυτευτεί στο σημείο νέο δέντρο ενώ τα κλαδιά του πλατάνου είναι διάσπαρτα στο σημείο «σκεπάζοντας» και το σιντριβάνι της πλατείας.



πηγή: http://www.trikalanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου