Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Μαγνησία. Βραδιά Πανσελήνου στην Άνω Κερασιά Πηλίου

 
 
Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου για μια ακόμη χρονιά καλεί τους πολυπληθείς φίλους του να παραβρεθούν στη μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί υπό το φως της πανσελήνου στην Άνω Κερασιά. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να γίνει την 20 Αυγούστου 2016 με ώρα προσέλευσης 8.30 μμ.
 
Η φετινή εκδήλωση είναι η πρώτη που θα γίνει κάτω από την επίσημη ανακήρυξη από το Υπουργείο Πολιτισμού της Άνω Κερασιάς ως ιστορικού τόπου. Είναι μια προσπάθεια που διήρκησε πάνω από 12 χρόνια και γι' αυτό για τα μέλη του συλλόγου,  η φετινή εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία.
 
Η καλλιτεχνική ομάδα του Παρθένη - Κουκουσέλη θα μας οδηγήσει, όπως κάθε χρόνο, στα μουσικά μονοπάτια διάφορων δημιουργών, όπως είναι του Τσιτσάνη, του Μάνου Χατζηδάκη, του Διονύση Σαββόπουλου και άλλων.
 
Η εκδήλωση θα γίνει όπως εδώ και 16 χρόνια στη θέση "Τσαϊρι", δίπλα στην 'Καστανίτσα" και το ερειπωμένο παλιό σχολείο. Είναι εκδήλωση που γίνεται υπό την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο Facebook του συλλόγου   https://www.facebook.com/politistikoskerasias .
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου