Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Καρδίτσα. Το Βοτανολόγιο του Σωκράτη Βασιλάκου

 
VASILAKOS-1
 
Παρουσιάζεται σήμερα Κυριακή


Σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρ. ΤΕΔΚ) οδός Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 1ος όροφος, ο γεωπόνος - βοτανολόγος Σωκράτης Βασιλάκος παρουσιάζει το τρίτο του βιβλίο. Πρόκειται για ένα μικρό βιβλιαράκι με τίτλο ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ το οποίο περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τα βότανα καθώς και σύντομη αλλά περιεκτική περιγραφή για 33 βότανα με τις σχετικές έγχρωμες φωτογραφίες τους. Το παρουσιάζουν, εκτός από το συγγραφέα οι κ. Τάσος Σπυρίδης,και Παύλος Κόγιας, ενώ εμβόλιμα θα διαβάσουν ενδιαφέροντα κείμενα οι κ.Κρύστα Λάππα, Γιάννα Χαβρουζά κ.ά. Κάποιες από τις παρουσιάσεις θα συνοδεύει η μουσική των βοτάνων.

Για λόγους γνωριμίας και εξοικείωσης με τα δώρα της φύσης, κατά την άφιξη, θα σερβιριστεί ζεστό ρόφημα βοτάνων, και θα διανεμηθούν δωρεάν σακουλάκια με αποξηραμένα βότανα, σπόροι του βότανου εχινάτσεα, και φρέσκα κλαδάκια δενδρολίβανου.

Το εγχειρίδιο αυτό που έχει 64 σελίδες αποτελεί προϊόν πολύμηνης και επιμελημένης εργασίας, εκτυπώθηκε σε 3000 αντίτυπα και σκοπό έχει να πληροφορηθεί ο κόσμος για τα θαυματουργά αποτελέσματα των βοτάνων.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου