Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Μαγνησία. Αφιερωμένο στο περιβάλλον το ημερόλογιο για το 2016 του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Κερασιωτών Πηλίου

 
 
Κυκλοφόρησε από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου το ημερολόγιο για το νέο έτος του 2016. Περιλαμβάνει φωτογραφίες (μία ανά μήνα) από το βοτανικό παράδεισο του Βορείου Πηλίου και είναι μια προσπάθεια, όπως πάντα, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης προς το ευρύ κοινό για το μεγαλείο της φύσης της περιοχής μας.
 
Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου για δεκαετίες τώρα, πασχίζει με διάφορες δράσεις, εκδηλώσεις και ενέργειες να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει αρχές και πληθυσμό, ώστε να προστατευθεί, να αναδειχθεί και να προβληθεί το τελευταίο ίσως, φυσικό  απόθεμα του πηλιορείτικου περιβάλλοντος. Θυμίζουμε ότι στους κόλπους του, έχει αναπτυχθεί το Κέντρο Έρευνας & Προστασίας της Αυτοφυούς Ορχιδέας Βορείου Πηλίου, ένα κέντρο που αποτελεί συνέχεια του Κέντρου Ενημέρωσης Ορεινού Βορείου Πηλίου.
 
Όσον αφορά το ημερολόγιο, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι πρόκειται για μια έκδοση ποιοτική, αφού η εκτύπωση του έχει γίνει σε σκληρό, χονδρό χαρτί (300 gsm), γυαλιστερό, μεγέθους 28,5 x 23. Η τιμή του είναι 8 € και ο σύλλογος παρακαλεί καθέναν που έχει την οικονομική δυνατότητα και είναι ευαισθητοποιημένος προς την προστασία του περιβάλλοντος να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή.
 
Για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στo τηλέφωνo 6973 046 632 (κ. Παπαδημητροπούλου Ελένη) ή  μέσω  email (kerasiapiliou@gmail.com).
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου