Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Διημερίδα για το Δέλτα του Έβρου


Πρόσκληση ορνιθολογικού
 
Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου οργανώνει την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου διημερίδα αφιερωμένη στα πουλιά με τίτλο: «Φτερωτό Δέλτα: Ορνιθολογική Συνάντηση για το Δέλτα του Έβρου».

Η συνάντηση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης και σε αυτή θα παρουσιαστούν παλαιά και σύγχρονα δεδομένα που αφορούν την ορνιθοπανίδα του Δέλτα Έβρου, όπως αυτά καταγράφηκαν από Έλληνες και ξένους ορνιθολόγους και παρατηρητές.

Η χώρος διεξαγωγής θα είναι το Νομαρχείο στην Αλεξανδρούπολη και οι ώρες 9.00 – 18.00 την πρώτη ημέρα και 9.00 – 15.00 τη δεύτερη.

Όσοι ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν γιατί το Δέλτα Έβρου είναι τόσο συναρπαστικό και ταυτόχρονα τόσο σημαντικό για τα πουλιά, μπορούν να παρακολουθήσουν τη διημερίδα, καθώς αυτή θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις στους ομιλητές, ενώ επίσης θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από εξειδικευμένες παρουσιάσεις τον υπέροχο κόσμο των πουλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στο Φορέα Διαχείρισης, στο τηλέφωνο 25510 61000.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου