Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Παξοί στο φακό της Τζούλιας Κλήμη


Οι Παξοί στο φακό της Τζούλιας Κλήμη
 
Τη φιλοξενία της γνωστής φωτογράφου Τζούλιας Κλήμης ανέλαβε ο Δήμος Παξών στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Π.Ι.Ν), για την προώθηση των νησιών του Ιονίου.
 
Ο εμπνευστής του εγχειρήματος είναι ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο τουριστικής προβολής του Δήμου Παξών, Γ. Λύχνο, ο οποίος ξενάγησε στις ομορφιές του νησιού των Παξών την γνωστή στο χώρο της φωτογράφο, οργανώνοντας έτσι μια ιδιαίτερη τουριστική περιήγηση σε ιστορικούς & θρησκευτικούς χώρους, παραλίες αλλά και ένα «ταξίδι γεύσεων» στην τοπική κουζίνα.

Έτσι η αρχοντική Κέρκυρα, οι πανέμορφοι Παξοί και οι εξωτικοί Αντίπαξοι «αποκαλύπτονται» στον φακό της Τζούλιας Κλήμη.

Η γνωστή Κερκυραία φωτογράφος, που ειδικεύεται στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ και έχει στο ενεργητικό της πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικές και διεθνείς εκδόσεις, όργωσε τα τρία νησιά για να καταγράψει ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους, στο πλαίσιο της εκστρατείας προβολής τους μέσα από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αλλά και το GreeceIs, το νέο εκδοτικό και διαδικτυακό project του ομίλου «Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε.» και της εφημερίδας «Καθημερινή».
 
Το GreeceIs, είναι μια σειρά αγγλόγλωσσων, υψηλής αισθητικής περιοδικών που διανέμονται δωρεάν και απευθύνονται στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, με σκοπό να αναδείξουν τις ομορφιές, την ιστορία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την ελληνική αυθεντικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της.

Σε συνέχεια της προσπάθειας αυτής της προβολής του Ιονίου αλλά και του νησιού των Παξών θα επισκεφτούν το νησί, τις 29 Σεπτέμβρη, 7 μελή ομάδα, Γάλλων δημοσιογράφων για μια μονοήμερη περιήγηση.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου