Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ηλεία - 81η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας. Τετραήμερο υπερθέαμα αλόγων

 
IMG_5299
 
Ένα εξαιρετικό θέαμα, αναμένεται να προσφέρει στους χιλιάδες φίλους της η φετινή 81η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις που θα είναι τετραήμερες και θα πραγματοποιηθούν από τις 24 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανακοινώθηκε χθες από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και την πρόεδρο κα Άννα Γεωργιοπούλου – Κοντόγιωργα η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι «στοχεύουμε στην διατήρηση του αναλλοίωτου θεσμού της Ιππικής Έκθεσης ανά τα χρόνια αλλά και την αναβάθμιση της ιππικής ενασχόλησης στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας. Ως Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου...ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους εργάζονται για την υλοποίηση της 81 Ιππικής Εκθεσης....
Εύχομαι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας....εδώ στην πόλη της Ανδραβίδας...της πόλης που τιμά το Άλογο και τον Αναβάτη του..».


Το πρόγραμμα της Ιππικής Έκθεσης

Έτσι, την πρώτη ημέρα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του μουσείου του αλόγου με παράλληλη έκθεση φωτογραφίας στο δημαρχείο. Την Παρασκευή 25/9 το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο για οδήγηση άμαξας στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας από τις 2 έως τις 6 μ.μ. από διακεκριμένο προπονητή του χώρου. Το απόγευμα στις 7 στο δημαρχείο Ανδραβίδας έχει προγραμματιστεί ημερίδα με θέμα την εκπαίδευση του αλόγου και την ανάδειξη και καθιέρωση της τοπικής φυλής ίππων, όπου θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι καθηγητές. Το ίδιο βράδυ μετά τις εννέα, θα στηθεί ένα παραδοσιακό γλέντι στο κέντρο της κωμόπολης, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.
 
Το Σάββατο 26/9 στις 8,30 το πρωί θα ξεκινήσει η παρουσίαση των αλόγων και η αξιολόγησή τους από την Ελλανόδικο Επιτροπή, ενώ από τις 2 μ.μ έως τις 7 μ.μ. θα διεξαχθεί και δεύτερο σεμινάριο, αυτή τη φορά ιππικής δεξιοτεχνίας από διακεκριμένο Έλληνα προπονητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Το καθιερωμένο ιππικό σόου θα ξεκινήσει το ίδιο βράδυ στις 8 μ.μ. με τη συμμετοχή των δύο συλλόγων της περιοχής των «Κενταύρων» και του «Σπάρτακου», αλλά και δεκάδων άλλων συμμετοχών από όλη την Ελλάδα.
 
Η απονομή των βραβείων στους συμμετέχοντες θα γίνει το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί. Παράλληλα θα βραβευτούν οι παλαίμαχοι και οι νέοι συμμετέχοντες του χώρου. Επίσης έχει προγραμματιστεί επίδειξη αγωνισμάτων δυσκολίας και οδήγησης άμαξας από τους προπονητές και τους αθλητές που συμμετείχαν στα σεμινάρια.


πηγή: http://www.ilialive.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου