Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Καρδίτσα. 4η Θεσσαλική Ορειβατική Συνάντηση στη Λίμνη Πλαστήρα

 
EOSK-15
 
Ο θεσμός της Θεσσαλικής Ορειβατικής Συνάντησης, διανύει τον τέταρτο χρόνο του και είναι αφορμή για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ορειβατικών συλλόγων και εδραιώνει συνεργασίες σε πολλούς τομείς. Σκοπός είναι πάντα η ανάπτυξη των αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον ορεινό όγκο.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) έχει την τιμή να είναι ο διοργανωτής της φετινής 4ης Θεσσαλικής Ορειβατικής Συνάντησης, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας), τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και το Επιμελητήριο Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, πάνω από την λίμνη Πλαστήρα, στον περιβάλλοντα χώρο του καταφυγίου ‘’Ελατάκος’’, στον ορεινό όγκο της Κοιμωμένης των Αγράφων.
 
Αναμένεται να συμμετάσχουν στη συνάντηση, τα μέλη από τους ορειβατικούς και φυσιολατρικούς συλλόγους της Θεσσαλίας, όπως και από άλλες κοντινές περιοχές (Λαμία, Καρπενήσι, Γρεβενά, Κατερίνη) αλλά και μεμονωμένοι ορειβάτες, πεζοπόροι και φυσιολάτρες με αριθμό συμμετεχόντων περίπου τους 250 με 300.
   
Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνει γνωριμία με τις δυνατότητες της περιοχής, παρουσιάσεις με θέματα περιβαλλοντικά, ανάδειξης-σήμανσης-διάνοιξης πεζοπορικών διαδρομών, δασοπροστασίας, συζητήσεις με θέματα όπως η δυνατότητα συμβολής των ορειβατικών συλλόγων στην ήπια τουριστική ανάπτυξη των ορεινών περιοχών και άλλα ζητήματα που αφορούν τον ορεινό όγκο.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία στα τηλέφωνα 6974110853, 6977394752 και 6973695595 και στην συχνότητα 146,925 VHF.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου