Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τραινο-ποδήλατο-βόλτα 2015

 
 
Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015. Εκδρομή με τρένο και ποδήλατο στην Κερκίνη για την «Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών» (EuroBirdwatch). Μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές κοντά στη φύση, με δράσεις (παρατήρηση πουλιών, περιβαλλοντικά παιγνίδια κ.α) που προγραμματίζει ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 € και περιλαμβάνει τα μεταφορικά (εισιτήριο του ΟΣΕ Θεσσαλονίκη-Βυρώνεια-Θεσσαλονίκη) καθώς και το ατομικό γεύμα στον Μεθοριακό Σταθμό, το T-Shirt και το αναμνηστικό μαγνητάκι. Θα πληρώσετε το πρωί της Κυριακής στον Σ.Σ Θεσσαλονίκης, όπου ο εκπρόσωπος της εκδήλωσης θα σας δώσει μαζί με την σχετική απόδειξη και την κάρτα συμμετοχής.

Εάν έρθετε απευθείας στην Βυρώνεια (09.00 το πρωί) το κόστος συμμετοχής είναι 5 € και περιλαμβάνει το ατομικό γεύμα στον Μεθοριακό Σταθμό, το T-Shirt και το αναμνηστικό μαγνητάκι. Θα πληρώσετε στον εκπρόσωπο της εκδήλωσης, όπου θα σας δώσει μαζί με την σχετική απόδειξη και την κάρτα συμμετοχής.

Σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και την ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής και φίλους εθελοντές, έχουμε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, για μία ασφαλή εκδρομή ώστε να περάσουμε όλοι μας όμορφα και να διασκεδάσουμε.

Για τη συμμετοχή σας στην φετινή ΤΡΑΙΝΟ-ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΒΟΛΤΑ, παρακαλούμε συμπληρώστε την σχετική φόρμα πατώντας με το ποντίκι σας
ΕΔΩ. Όλες οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς λόγους από την διοργάνωση ή για πιθανούς
λόγους επικοινωνίας μαζί σας. Εργαζόμαστε για ένα όσο γίνεται, καλύτερο αποτέλεσμα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου