Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ζήνα τα 'μαθες τα νέα; Αυγουστιάτικη Πανσέληνος χωρίς εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους του Έβρου!

 
Ζήνα τα 'μαθες τα νέα; Αυγουστιάτικη Πανσέληνος χωρίς εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους του Έβρου!
 
Ο πολιτισμός στην Π.Ε. Έβρου σε… διακοπές διαρκείας
 
Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σάββατο 29 Αυγούστου γιορτάζει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο και οργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας.

Φέτος προστέθηκαν στον κατάλογο περισσότεροι αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία, καθώς η συμμετοχή του κοινού είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά στον Έβρο δεν θα πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση, απλά τρεις αρχαιολογικοί χώροι θα παραμείνουν ανοικτοί για το κοινό για 4 ώρες (από 20:00 έως 24:00).

Κατά τα άλλα ο Έβρος έχει Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού. Την άφαντη Αντιπεριφερειάρχη Ζήνα Ζάχαρη που δεν κάνει τίποτα και καλοπληρώνεται για να είναι… αραχτή στην Ορεστιάδα.

Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι τοπικοί φορείς και σύλλογοι θα ενδιαφερθούν και θα διοργανώσουν στον Έβρο εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, αφού το Υπουργείο Πολιτισμού και Παιδείας… μας έχει γραμμένους και η Εβρίτισσα Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού ΑΜ-Θ… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!


Ο πολιτισμός στην Π.Ε. Έβρου σε… διακοπές διαρκείας.

Τώρα η Ζήνα μπορεί να ξυπνήσει και να βγει, μετά από μήνες, στα ραδιόφωνα και να βάλει την "κασέτα" που λέει: «Ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπο μου γιατί είμαι νέα…».


πηγή: http://www.alexpolisonline.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου