Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Νίκησε η γιορτή Ελληνικού χοιρινού τα …capital controls στην Φιλύρα Τρικάλων


 Νίκησε η γιορτή Ελληνικού χοιρινού τα …capital controls στην Φιλύρα ΤρικάλωνΣημείο αναφοράς για το Ελληνικό χοιρινό κρέας η Φιλύρα Τρικάλων

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr χθες το βράδυ για 6η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώθηκε από τον Ευεργετικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλύρας στον χώρο του γηπέδου της Τοπικής Κοινότητας, η εκδήλωση όπου προβάλλεται και διαφημίζεται το χοιρινό κρέας που παράγεται στην περιοχή.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας όπου αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στους ανθρώπους του Συλλόγου που κατάφεραν να κάνουν θεσμό για την περιοχή την γιορτή χοιρινού κρέατος ,χαρακτήρισε την Φιλύρα ως «ένα από τα ποιο ζωντανά χωριά του Δήμου», ενώ μιλώντας και ως χοιροτρόφος δεν έκρυψε την αγωνία του για τις επόμενες ημέρες του κλάδου λέγοντας πως «έρχονται ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες για την Ελληνική Κτηνοτροφία με το νέο Μνημόνιο».

Από πλευράς του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Φιλύρας, υπήρξαν ευχαριστίες προς τους χορηγούς της εκδήλωσης και προς τους χοιροτρόφους που διέθεσαν το κρέας.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου