Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Αμερικανοί bloggers εκστασιάστηκαν στην Πίνδο

 
amerikanoi blog
 
Οι Αμερικανοί bloggers του «Travel the World», η Κάθριν και ο Ρόμεο Μπελαρμίνο επισκέφθηκαν την Ελλάδα. Δεν επέλεξαν κάτι συνηθισμένο, αλλά επέλεξαν αυτό που κάνουν συνήθως, ένα road trip προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τη χώρα.

Όμως στη χώρα μας προχώρησαν τη διαδρομή τους ένα βήμα παραπέρα, επιλέγοντας το off-road trip, διασχίζοντας απόκρημνες πλαγιές και στενούς χωματόδρομους με τα 4*4 οχήματα της εταιρείας Tripology Adventures.

Οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τη διαδρομή τους από την Αθήνα μέχρι την οροσειρά της Πίνδου ως τη «μυθολογική μητέρα όλων των road trips» και δηλώνουν εκστασιασμένοι από την επιλογή τους, ενώ αστειευόμενοι σχολιάζουν πως το πιο κομμάτι της διαδρομής που είχαν να αντιμετωπίσουν στη διαδρομή τους με τις μεγαλύτερες προκλήσεις δεν ήταν άλλο από αυτό εντός του λεκανοπεδίου, μέχρι και να βγουν στην Εθνική Οδό.

Στο μεγάλο τους οδοιπορικό και η οροσειρά της Πίνδου για την οποία εξομολογούνται: «Ειλικρινά, όταν σκεφτόμαστε την Ελλάδα, το χιόνι δεν είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό», αλλά η ομορφιά τους αποζημίωσε. «Ρώτα τον εαυτό σου, πότε ήταν η τελευταία φορά που οδήγησες το αυτοκίνητό σου μέσα από ένα μικρό σύννεφο να πλανάται πάνω από εσένα στον ουρανό» γράφουν.

Την πιο συγκινητική στιγμή, όμως την άφησαν για το τέλος. Η διαδρομή και η παρέα ήταν τόσο καλή και οι συνταξιδιώτες μοιράστηκαν «πίτα γύρο και ευχάριστες στιγμές» που όταν τελείωσε το ταξίδι έκλαιγαν από συγκίνηση.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου