Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Το κρητικό κρασί επισκέπτεται τις ΗΠΑ


 Το κρητικό κρασί επισκέπτεται τις ΗΠΑΟι οινοποιοί της Κρήτης επισκέπτονται την Νέα Υόρκη την Τρίτη 23 Ιουνίου και τη Βοστόνη στις 25 Ιουνίου, οργανώνοντας δυο εξειδικευμένα master class Γευσιγνωσίας Κρητικών Οίνων.

Παρουσιάζοντας πάνω από 20 κρητικά κρασιά με γεωγραφική ένδειξη ΠΟΠ και ΠΓΕ, οι κρητικές ποικιλίες θα έχουν την τιμητική τους, υπογραμμίζοντας τις ιδιαιτερότητες του κρητικού αμπελώνα αλλά και το εξαιρετικό ποιοτικό τους επίπεδο.
 
Η εκδήλωση στη Νέα Υόρκη θα γίνει στο εστιατόριο «The Gander», και στη Βοστόνη στο εστιατόριο «Bistro du midi». Απευθύνεται αποκλειστικά σε δημοσιογράφους, εισαγωγείς και επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και οίνου.
 
Το πάνελ των ομιλητών αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου: Kamal Kouiri, Wine Director – εστιατόριο Molyvos, Robin Kelley O’Connor, CWS, CWE, David Ransom, δημοσιογράφος οίνου και την αποστολή των Κρητικών Οινοποιείων (Wines of Crete), που αποτελείται από τους Στυλιανού Γιάννη, οινοποιό, Αστυρακάκη Στέλλα, project manager Δικτύου Οινοποιών και Σικιαρίδη Αλέξανδρο, συνεργάτη Οινοποιείου Στραταριδάκη και marketing specialist.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.winesofcrete.gr
 
Η δράση πραγματοποιείται με τη συγχρηματοδότηση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων.


πηγή: http://www.paseges.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου