Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Η Ύδρα δημοφιλής προορισμός

 
Η Ύδρα δημοφιλής προορισμός
 
Τη δεύτερη θέση ανάμεσα στα τριάντα δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου κατέλαβε η Ύδρα σύμφωνα με πρόσφατη σχετική λίστα της διεθνούς μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών της trivago.gr.
 
Στην πρώτη θέση συναντάμε την Ίο και στην τρίτη τη Φολέγανδρο, ενώ στην τέταρτη φιγουράρει το Κάπρι, με την Σαντορίνη και τη Μύκονο αντίστοιχα στις επόμενες δύο θέσεις.

Η έρευνα έγινε για το διάστημα μεταξύ της 1ης Απριλίου και 30ης Σεπτεμβρίου 2014, για ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν την ίδια περίοδο. Για τη διεξαγωγή αξιοποιήθηκαν στοιχεία από τις κριτικές των ταξιδιωτών σε 51 διαφορετικές πλατφόρμες.

Σπουδαία τα νέα για το νησί μας, που ανάμεσα σε τριάντα νησιά της Μεσογείου απέσπασε τη δεύτερη θέση με ποσοστό δημοτικότητας 85,11 %, αφήνοντας πίσω τα όμορφα νησιά της Ιταλίας, Πορτογαλίας, Γαλλίας και Κροατίας.

Αμείωτο ασφαλώς πρέπει να παραμείνει το ενδιαφέρον όλου του επιχειρηματικού κόσμου και των φορέων σε επίπεδο παροχών και διαφημιστικής προβολής, μια και μπορεί η Ύδρα να έχει το πλεονέκτημα να επιλέγεται για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της και τη μοναδικότητά της, αλλά θα πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε για να κρατηθεί στην κορυφή των προτιμήσεων των τουριστών!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου