Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Τραγουδίστρια εγκατέλειψε τις πίστες και εκτρέφει γαϊδουράκια!


 Η τραγουδίστρια εγκατέλειψε τις πίστες της Αθήνας και ζει πλέον σε φάρμα στην Κύπρο όπου εκτρέφει γαϊδουράκια ενώ παράγει και προϊόντα από το γάλα τους.
 
Εδώ και μερικά χρόνια η Στέλλα Γεωργιάδου έχει επιστρέψει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της και απολαμβάνει τις χαρές της ζωής κοντά στη φύση κάνοντας τις καλλιτεχνικές εμφανίσεις της στο ειδυλλιακό Κτήμα Γεωργιάδη που διατηρεί με τον αδελφό της Πιερή. Πριν από μερικούς μήνες ωστόσο οι δυο τους συνέπραξαν και στη δημιουργία της φάρμας Golden Donkeys, όπου εκτρέφονται γαϊδουράκια και παράγονται προϊόντα από το γάλα τους, το οποίο είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες.

«Όλα άρχισαν από την αγάπη του αδελφού μου για αυτά τα υπέροχα πλάσματα», λέει η τραγουδίστρια στην «Espresso» και συνεχίζει: «Ο Πιερής άρχισε να έχει γαϊδουράκια για τουριστικούς λόγους πριν από δύο χρόνια. Σταδιακά ο αριθμός τους αυξήθηκε, αφενός λόγω αναπαραγωγής και αφετέρου επειδή ο αδελφός μου πρόσφερε επίσης τροφή και φροντίδα σε παρατημένα γαϊδουράκια που του έφερναν. Όταν το κοπάδι μεγάλωσε, αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη δική μας φάρμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε 211 γαϊδουράκια. Το μικρότερο από αυτά είναι η Καλυψώ που γεννήθηκε την περασμένη Δευτέρα και δεν χορταίνω να την αγκαλιάζω και να παίζω μαζί της. Γενικά, όταν δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά ή έχω άγχος, το παιχνίδι με τα νεογέννητα είναι ό,τι καλύτερο για να με κάνει να νιώσω καλά».
 
 
πηγή: http://newsmessinia.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου