Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τις μικροσυσκευασίες ελιάς λανσάρει η Ένωση Μεσολογγίου – «σκίζουν» τα προϊόντα της στις αγορές της Μέσης Ανατολής


 Τις μικροσυσκευασίες ελιάς λανσάρει η Ένωση Μεσολογγίου – «σκίζουν» τα προϊόντα της στις αγορές της Μέσης ΑνατολήςΑλέξανδρος Μπίκας
 
Νέα προϊόντα λανσάρει το επόμενο διάστημα η Ένωση Μεσολογγίου (πρώην ΕΑΣ, νυν Αγροτικός Συνεταιρισμός), σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την παρουσία της, όχι μόνο στην εσωτερική αγορά, αλλά κυρίως σε αγορές με τεράστιο εμπορικό ενδιαφέρον, όπως αυτές της Μέσης Ανατολής.

Όπως αναφέρει στο paseges.gr ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Μεσολογγίου, κ. Σαράντης Μιχαλόπουλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Νοέμβριο, γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης της παρουσίας των ποιοτικών συν/κών προϊόντων Μεσολογγίου στο εξωτερικό, με την προώθηση του γνωστού πλέον σήματος «Αιτωλική Γη».
 
Ο κ. Μιχαλόπουλος μάλιστα αποκαλύπτει στο paseges.gr πως η Ένωση θα προχωρήσει σύντομα σε εγκατάσταση νέας γραμμής παραγωγής στις εγκαταστάσεις της στη Σταμνά Μεσολογγίου, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να συσκευάζει ελιές σε βαζάκια των 400 γραμμαρίων. Οι συγκεκριμένες συσκευασίες, προσθέτει, ο κ. Μιχαλόπουλος θα διατίθενται από την Ένωση σε αγορές που έχει ήδη εισέλθει ο συνεταιρισμός, όπως είναι η Σαουδική Αραβία και το Ντουμπάι.
 
Πρέπει να σημειωθεί πως τα προϊόντα με σήμα «Αιτωλική Γη» πάνε πολύ καλά στις αγορές του εξωτερικού, γεγονός που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους της συν/κής επιχείρησης, να κάνουν καινούργια πράγματα.
 
Έφυγε όλο το βαμβάκι
 
Εν τω μεταξύ πολύ καλή ήταν η χρονιά για το βαμβάκι στην περιοχή του Μεσολογγίου, σύμφωνα με τον κ. Μιχαλόπουλο, ενώ και σε επίπεδο εξαγωγικό, ο συνεταιρισμός κατάφερε να «διώξει» όλη την ποσότητα.
 
Δείτε στοιχεία για τα προϊόντα της Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου