Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Δράμα. Δενδροφύτευση στους πρόποδες του Κορυλόβου πραγματοποίησε η Πανηπειρωτική Ένωση Ν. Δράμας

 
Δενδροφύτευση στους πρόποδες του Κορυλόβου πραγματοποίησε η Πανηπειρωτική Ένωση Ν.Δράμας
 
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο την 21η Μαρτίου, η Πανηπειρωτική Ένωση Ν. Δράμας πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 για τρίτη συνεχή χρονιά δενδροφύτευση στους πρόποδες του Κορυλόβου.

Την πρωτοβουλία αυτής της συμβολικής και ουσιαστικής ταυτόχρονα δράσης, ανέλαβε ο Σύλλογος με την υποστήριξη και καθοδήγηση του Δασαρχείου Δράμας, το οποίο υπέδειξε τον κατάλληλο χώρο και διέθεσε τα απαραίτητα και κατάλληλα για τη φύτευση δενδρύλλια. Αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανηπειρωτικής Ενωσης και συμμετείχαν στην εθελοντική δενδροφύτευση. Φυτεύτηκε σημαντικός αριθμός δένδρων, κυρίως ακακίας αλλά και άλλων πλατυφύλλων, προσαρμοσμένων στις εδαφολογικές και κλιματικές συνθήκες της περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά το Δασαρχείο Δράμας και ιδιαίτερα τη Δασολόγο κ. Πεκτέσογλου Αναστασία και τον Δασοφύλακα κ. Καριώτη Ιωάννη καθώς και όλους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.
 
Το Δάσος και το φυσικό περιβάλλον είναι κοινό αγαθό και οφείλουμε να το προστατεύσουμε και να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
 
Σας περιμένουμε όλους στην επόμενη δενδροφύτευση.
 
Το Δ.Σ
της Πανηπειρωτικής Ενωσης

Ν. Δράμας
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου