Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ύδρα. Επιστολή από το φιλοζωικό σωματείο «Η Κιβωτός της Ύδρας» για τα αδέσποτα


 Επιστολή επαγρύπνησης για τα αδέσποτα ζώα από την Κιβωτό της ΎδραςΘα θυμόμαστε όλοι πως τέτοια εποχή πέρσι παρατηρήθηκε στην Ύδρα το φαινόμενο μαζικού δηλητηριασμού αδέσποτων ζώων, ενώ παράλληλα έπεσαν θύματα και ζώα ιδιοκτητών. Για το θέμα αυτό επιστολή προώθησε το φιλοζωικό σωματείο «Η Κιβωτός της Ύδρας» στους αρμόδιους φορείς, όπως ο Δήμος Ύδρας, το Α.Τ. και το Λιμεναρχείο του νησιού μας, με κοινοποίηση μεταξύ άλλων και στην τοπική επιτροπή αδέσποτων ζώων.

Στην επιστολή επισημαίνεται ο μαζικός δηλητηριασμός των αδέσποτων ζώων κατά την περσινή περίοδο και εκφράζεται ο φόβος για τυχόν επανάληψη του φαινομένου, κάτι το οποίο θα πρέπει να αποτραπεί με ανάλογες ενέργειες. Η «Κιβωτός» τονίζει μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει οι τρεις ως άνω φορείς να είναι σε επαγρύπνηση, ώστε να μην υπάρξει μελλοντικά κάποιο κρούσμα. Στην επιστολή σημειώνονται επίσης οι προσπάθειες του σωματείου της «Κιβωτού» που αναμφισβήτητα θα πρέπει να σταθούμε σε αυτές κρίνοντας ότι το έργο τους είναι πολύ σημαντικό. Το Δ.Σ. της «Κιβωτού» αλλά και πολλοί εθελοντές συνεισφέρουν σ' αυτή την προσπάθεια, η οποία όχι μόνο προάγει την καλή διαβίωση των αδέσποτων ζώων, αλλά ταυτόχρονα συνεισφέρει στην πολιτισμένη εικόνα του νησιού μας.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της «Κιβωτού της Ύδρας» παρακάτω στα download attachments καθώς ενημερωθείτε για τον απολογισμό και τους νέους στόχους του Σωματείου όπως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα μας "Η φωνή της Ύδρας" στο τεύχος Ιανουαρίου 2015.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου