Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Πλώρη και για τη Βουλγαρία μέσω ΣΕΚΑΠ βάζει ο Ιβάν Σαββίδης

                          
Πλώρη και για τη Βουλγαρία μέσω ΣΕΚΑΠ βάζει ο Ιβάν ΣαββίδηςΜια νέα επένδυση στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην καπνοβιομηχανία προετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης.

Συγκεκριμένα αναμένεται μέσω της ΣΕΚΑΠ της οποίας κατέχει συντριπτικό ποσοστό να προχωρήσει στην ανέγερση καπνεργοστασίου στην πόλη Κίρκοβο της γειτονικής χώρας.

Η ΣΕΚΑΠ για το σκοπό αυτό φέρεται ήδη να έχει υπογράψει συμβόλαιο για την απόκτησης έκτασης 30 στρεμμάτων στην περιοχή και η κατασκευή του εργοστασίου αναμένεται να ξεκινήσει την Άνοιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2013 που η ΣΕΚΑΠ πέρασε στον έλεγχο Σαββίδη έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες αλλαγής πορείας της πρώην συνεταιριστικής επιχείρησης που βρέθηκε προ της κατάρρευσης πριν περάσει στον έλεγχο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Ήδη από το Νοέμβριο του 2013 η ΣΕΚΑΠ λάνσαρε στην αγορά του κομμένου καπνού, Old Town 17 gr σε δύο styles, κίτρινο και μπλε και ακολούθησαν το 2014 ο εμπλουτισμός της σειράς GR International, και η προϊοντική επέκταση του BF καθώς και το λανσάρισμα στην αγορά νέων προϊόντων όπως το Kiss slims.

Επιπλέον η ΣΕΚΑΠ παράγει πλέον και το Asmoloff, κόκκινο και μπλε, το Donskoy Tabak, το Continent slims, το Aroma Rich winegrape και άλλα σήματα της Donskoy Tabak της μεγαλύτερης καπνοβιομηχανίας της Ρωσίας που είναι ιδιοκτησίας της συζύγου του Ιβάν Σαββίδη για τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ. Για τις αγορές αυτές κυκλοφόρησε και ένα νέο σήμα, το ABSOLUT. Επιπλέον κινήσεις γίνονται σε όλη τη Βαλκανική όπου φαίνεται ότι τα μερίδια αγοράς παρουσιάζουν αυξητική τάση.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου