Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Βέροια. Χριστουγεννιάτικο φιλοζωικό παζάρι από τον Σύλλογο Ζωόφιλων Ημαθίας

 

Ο Όλιβερ είναι ένας αδεσποτάκος, περίπου 3 μηνών, που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στον περιφερειακό στα Εργατικά, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και στη λεκάνη. Αν και αδυνατούμε να καλύψουμε τα έξοδα της εγχείρησης, τα οποία ανέρχονται στα 280 ευρώ, δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε αβοήθητο. Ο μικρός Όλιβερ χειρουργήθηκε και πρέπει τώρα να συγκεντρωθεί το ποσό της εγχείρησης. Τα περιστατικά με τα αδέσποτα είναι ένας τρύπιος κουμπαράς που συνέχεια χρειάζεται λεφτά και αδυνατούμε πλέον να ανταποκριθούμε καθώς, ο Δήμος Βέροιας, ως γνωστό, αν και κατά νόμο υπεύθυνος για τα αδέσποτα αδιαφορεί και δεν συμμετέχει στις δαπάνες που αφορούν την φροντίδα τους, οι οποίες καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τους εθελοντές των φιλοζωικών της πόλης μας και από φιλόζωους πολίτες.

Για τον λόγο αυτό, το φετινό Χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου μας θα είναι αφιερωμένο στον μικρό Όλιβερ, ώστε να συγκεντρωθούν τα λεφτά για το χειρουργείο του.
Το παζάρι θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου, στο ισόγειο της οδού Μοράβα 5 (απέναντι από το ΙΚΑ), το Σάββατο και την Κυριακή 20 και 21 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως το απόγευμα.

Θα έχουμε καρφίτσες, μπιζού, είδη καπνιστού, είδη για ζωάκια και άλλα αντικείμενα. Στον χώρο θα σας περιμένει ζεστός καφές και βουτήματα. Ελάτε να γνωριστούμε και από κοντά. Για όσους δεν θα μπορέσουν να έρθουν στο παζάρι, αλλά επιθυμούν να βοηθήσουν στο χειρουργείο του Όλιβερ, μπορούν να καταθέσουν και το ελάχιστο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου (Alpha Bank 829 002101 001 489).
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου