Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

1.500 φιάλες γάλα από την ΕΒΟΛ για τις κοινωνικές ανάγκες του Δήμου Βόλου

                          
1.500 φιάλες γάλα από την ΕΒΟΛ για τις κοινωνικές ανάγκες του Δήμου ΒόλουΆμεση ήταν η ανταπόκριση του προέδρου της ΕΑΣ Βόλου Νικήτα Πρίντζου στο κάλεσμα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου Αναστασίου Μπατζιάκα για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των υπολοίπων Κοινωνικών Δομών του Δήμου Βόλου.

Καθημερινά η βραβευμένη Βολιώτικη Βιομηχανία Γαλακτομικών προϊόντων, η ΕΒΟΛ, από την 1η έως και τις 31η Δεκεμβρίου 2014 θα διαθέτει 500 φιάλες γάλακτος παρέχοντας συνολικά για ένα μήνα 15.000 φιάλες γάλακτος στο Κοινωνικό Παντοπωλείου Βόλου που υποστηρίζει ενεργά οικογένειες και πολίτες που στερούνται και των βασικών αναγκών.

Στο μεταξύ, από τον περασμένο Οκτώβριο η βιομηχανία ΕΒΟΛ διαθέτει δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 250 φιάλες γάλακτος στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και από 30 φιάλες γάλακτος στη Στέγη Αστέγων του Δήμου Βόλου που λειτουργεί στη συνοικία της Νέαπολης. Πρόκειται για βοήθεια που παρέχεται όλο το χρόνο δίνοντας ουσιαστική βοήθεια στους απόρους της περιοχής στο πλαίσιο συμφωνίας της ΕΑΣ Βόλου με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΕΑΣ Βόλου Νικήτα Πρίντζου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για συνέχιση της κοινωνικής προσφοράς ενώ από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου Ανάστασιος Μπατζιάκας εκφράζοντας τις ευχαριστίες και του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, τόνισε ότι οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου υποστηρίζονται ενεργά από εταιρείες, βιομηχανίες και συλλόγους αλλά και ενεργούς πολίτες.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου