Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αθήνα. Έκθεση Αγροτικών, Βιολογικών & Παραδοσιακών Προϊόντων

 
Έκθεση Αγροτικών, Βιολογικών & Παραδοσιακών Προϊόντων στις 25 ΟκτώβρηΣτις 25 Οκτώβρη

H NaturaShop, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας «Εύξεινη Πόλη» και το φορέα διαχείρισης του Πάρκου «Α. Τρίτσης», διοργανώνουν υπεραγορά τροφίμων & ποτών «Παράθυρο Ελληνικής Υπαίθρου», στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, η οποία θα ξεκινήσει στις 25 Οκτωβρίου 2014.
 
"Θα ήταν μεγάλη μας χαρά η συνεργασία μας όπως και η συμμετοχή σας στην ενημέρωση γεωργών – αγροτών της περιοχής σας για την προβολή – προώθηση τοπικών αγροτικών προϊόντων, προϊόντων ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ), προϊόντων γεωγραφικής ένδειξης (ΠΓΕ), βιολογικών και γνωστών παραδοσιακών.
 
Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στην υπεραγορά παραδοσιακών αγροτικών & βιολογικών, προϊόντων, τροφίμων και ποτών στον κόσμο…που θα λειτουργήσει τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες εορτών, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα. Οι αγρότες - παραγωγοί διαθέτουν τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ - ΠΟΙΟΤΙΚΑ προϊόντα τους από όλη την Ελλάδα, σε χώρο έκτασης δύο στρεμμάτων, σε πολύ χαμηλές τιμές απευθείας στο αγοραστικό κοινό, με είσοδο ελεύθερη.
 
Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», ο μεγαλύτερος οργανωμένος πνεύμονας πρασίνου στον αστικό ιστό της Αθήνας συνολικής έκτασης (1200 στρεμμάτων).
 
Παράλληλες πολιτιστικές - εκπαιδευτικές εκδηλώσεις & γευσιγνωσίες...", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
 
 
Ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον σας περιμένει!!
 
Για την συνεργασία σας συμπληρώστε το συμβόλαιο συμμετοχής και να το αποστείλετε: natura.shop@yahoo.gr, naturashop1@gmail.com ή στο φαξ 210-2482276 και θα έρθουμε σε επαφή άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε, είτε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2102486041-045 με τον κ. Ν. Κρημνιανιώτη  και την κα Ε. Κατάρα
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook "NaturaShop Πάρκο Αντώνης Τρίτσης"
 
 
Με εκτίμηση
NaturaShop L.T. D.
Σωτ. Πέτρουλα 3 & Φυλής 146,
Άνω Λιόσια, Τ.Κ. 133 41 |
 Τ: 210 2486041-5, Φ: 210 2482276 |
 E-mail: natura.shop@yahoo.gr |
FB: NaturaShop
Πάρκο Αντώνης Τρίτσης. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου