Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τήνος. Η αρχή έγινε, η φετινή "ψαριά" επιτυχής

 

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΚΑΛΛΟΝΗ-ΚΕΛΛΙΑ)» ΤΗΝΟΣ

Η δράση «Ψαρεύουμε Γόπες» πραγματοποιήθηκε στις παραλίες Κολυμπήθρα, περιοχή Κώμης, στη Ρόχαρη περιοχή Πανόρμου και Καλύβια περιοχή Καρδιανής, στις 9 Αυγούστου 2014 και έτυχε ευρείας αποδοχής, τόσο από τους συμμετέχοντες εθελοντές, όσο και από τους λουόμενους καπνιστές.

Ήταν μάλιστα τέτοιο το ενδιαφέρον και η διάθεση για ενημέρωση για τις επιπτώσεις που έχει στην υγεία όλων η απόρριψη των τσιγάρων, που η δραστηριότητα επεκτάθηκε και σε άλλες ακτές του νησιού μας, όπως ο Αγιος Φωκάς, μέχρι την τελική εξάντληση των χάρτινων σταχτοδοχείων που αποτέλεσαν «σήμα κατατεθέν» της εκδήλωσης.

Σκοπός μας είναι, η εκδήλωση που έγινε σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος - Helmepa και είχε πιλοτικό χαρακτήρα να εξελιχθεί σε ετήσιο θεσμό ώστε να αναδείξουμε την Τήνο μας και ως νησί με περιβαλλοντικές ευαισθησίες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, τους χορηγούς (Fast Ferries – Μικροζυθοποιια Κυκλάδων «Νήσος») και τα μέσα ενημέρωσης του νησιού για την σημαντική συνεισφορά τους στην επιτυχία της προσπάθειας.

 
Η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου