Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ιωάννινα. Έρχεται την Κυριακή ο 2ος Νάιος Δρόμος

  
Την Κυριακή 31 Αυγούστου πραγματοποιείται ο 2ος Νάιος Δρόμος από την Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Δωδωναίας Κοιλάδας, το Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων και την υποστήριξη της ΙΒ' Εφορείας Αρχαιοτήτων.
 
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Ηπείρου, του Δήμου Δωδώνης και της Περιφέρειας Ηπείρου.
 
Η συνολική διαδρομή των 18 χλμ στη Δωδωναία κοιλάδα θα ξεκινήσει στις 09:00 με αφετηρία τον χώρο εισόδου του Αρχαιολογικού χώρου Δωδώνης και τερματισμό το Αρχαίο Στάδιο εντός του Αρχαιολογικού χώρου. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνες Δρόμου σε Δημόσια Οδό 5χλμ. καθώς και 2χλμ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.
 
Ο 2ος Νάιος Δρόμος είναι το πρώτο βήμα για την επαφή μιας σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης με όλο το κοινό που θέλει να γυμνάζεται, να γνωρίζει το περιβάλλον και τα ιστορικά μνημεία ενός τόπου. Στόχος των διοργανωτών είναι η δημιουργία ενός αγώνα δρόμου που θα ταιριάζει με την ποιότητα, τη φιλοσοφία, τον χώρο και τη διαχρονική αξία της περιοχής Δωδώνης.
 
Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 29 Αυγούστου, ηλεκτρονικά (http://naiosdodonimarathon.gr/), με αποστολή αίτησης με fax (ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων: 26510 73448, γραφείο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου/Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων: 26510 – 29168), αλλά και αυτοπροσώπως στο κέντρο εγγραφής (Πλατεία Πύρρου- απέναντι από την Περιφέρεια Ηπείρου). Οι αριθμοί και τα ενθύμια θα δοθούν στο ξενοδοχείο «ΘΕΑ ΔΩΔΩΝΗ», στο Μαντείο Δωδώνης, το Σάββατο 30 Αυγούστου, 6.30-8.30- μ.μ.. Θα ακολουθήσει pasta party.
 
Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για τις διαδρομές υπάρχουν στο www.naiosdodonimarathon.gr.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου