Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Διάκριση για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

 

To Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου απέσπασε πρόσφατα το Πιστοποιητικό διάκρισης 2014 από το TripAdvisor, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες του. Το βραβείο βασίζεται στην ποιότητα των κριτικών και των σχολίων που έλαβε το Μουσείο μέσω του TripAdvisor κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, που σημαίνει ότι λαμβάνει διαρκώς θετικά σχόλια από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση καθώς το Πιστοποητικό διάκρισης TripAdvisor αποτελεί μια πραγματική ψήφο εμπιστοσύνης από τους ταξιδιώτες του τελευταίου έτους για το Μουσείο και τις υπηρεσίες ποιότητας που παρέχει στους επισκέπτες του.

Το TripAdvisor είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως, όπου οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν ένα ταξίδι. Οι ιστότοποι του TripAdvisor συνθέτουν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερους από 60 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, 44 εκατομμύρια μέλη και πάνω από 150 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες. Οι ιστότοποι λειτουργούν σε 30 χώρες παγκοσμίως. Επίσης, το TripAdvisor περιλαμβάνει και το τμήμα TripAdvisor για επιχειρήσεις, ένα αποκλειστικό τμήμα που παρέχει στην τουριστική βιομηχανία πρόσβαση στους εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του TripAdvisor. Το TripAdvisor, Inc. (NASDAQ: TRIP) διευθύνει και λειτουργεί 20 άλλους ιστότοπους ταξιδιωτικών μέσων προσελκύοντας μαζί πάνω από 75 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως. 

Το βραβείο του Πιστοποιητικού διάκρισης ιδρύθηκε το 2010 και επιβραβεύει τις επιχειρήσεις φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο που λαμβάνουν συνεχόμενα εξαιρετικές κριτικές ταξιδιωτών στο TripAdvisor. Οι επιχειρήσεις που έχουν βραβευθεί με το Πιστοποιητικό διάκρισης διακρίνονται για τις άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας και εκπροσωπούν την ανώτερη βαθμίδα των επιχειρήσεων που καταχωρίζονται στο TripAdvisor. Για τον καθορισμό των επιχειρήσεων που θα τιμηθούν με το Πιστοποιητικό διάκρισης, λαμβάνεται υπόψη η συνολική βαθμολογία κριτικών η οποία πρέπει να διατηρείται τουλάχιστον στο τέσσερα ή το πέντε, με βάση τις κριτικές των ταξιδιωτών του TripAdvisor. Ένα πρόσθετο κριτήριο είναι ο αριθμός των κριτικών που έχει λάβει τους τελευταίους 12 μήνες.

Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις πολλές διακρίσεις που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών του για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους επισκέπτες του.


πηγή: http://www.lesvosnews.net/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου