Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Γερά θεμέλια για τον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων-Κτηνοτρόφων Δυτ. Θεσσαλίας

                         
Γερά θεμέλια για τον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων-Κτηνοτρόφων Δυτ. ΘεσσαλίαςΤα 100 και πλέον μέλη μετρά στα δύο χρόνια εκ της συστάσεώς του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων – Κτηνοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας, σύμφωνα με τον Πρόεδρο κ. Παπακώστα και τα μέλη του Δ.Σ. που παραχώρησαν χθες συνέντευξη τύπου προκειμένου να καλέσουν τους κτηνοτρόφους της περιοχής να συμμετάσχουν στον συνεταιρισμό.
Ο κ. Παπακώστας αναφέρθηκε στον ετήσιο τζίρο του συνεταιρσμού (6 εκ. Ευρώ) αλλά και στις ομάδες παραγωγών και στους ετήσιους τζίρους που αυτοί παράγουν, στη συμβολαιακή κτηνοτροφια και στο χαμηλό κόστος παραγωγής λόγω των παροχών και τέλος υπογράμμισε τη συμμετοχή του συνεταιρισμού στη «ΓΑΙΑ επιχειρείν» (ανάμεσα σε 39 συνεταιριστικές οργανώσεις που συμμετέχουν με το 25% του συνολικού εταιρικού κεφαλαίου). Τέλος, μέλος του Δ.Σ. Ενημέρωσε τους αγροτο-κτηνοτρόφους του νομού Καρδίτσας ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση Εξουσιοδοτήσεων των παραγωγών προς τον Συνεταιρισμό για την “παραλαβή του αναγνωριστικού και κωδικού πρόβασης” για την ηλεκτρονική υποβολή – μέσω internet-  της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης (Δήλωσης ΟΣΔΕ).
 
Η παραλαβή των Εξουσιοδοτήσεων θα γίνεται στα Γραφεία του Συνεταιρισμού στον 1ο Όροφο του Εμπορικού Κέντρου (Κολοκοτρώνη & Ταλιαδούρου 2 – Καρδίτσα) από τις 9:00 πμ ώς τις 2:00 μμ.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου