Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μύδροι Καραμίχα για το γάλα από τη Σπάρτη

                           
Μύδροι Καραμίχα για το γάλα από τη Σπάρτη"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" ήταν η έκφραση που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας, για το θέμα του νομοσχεδίου που αφορά το γάλα.
   
"Είναι πολλά τα λεφτά που θα κονομήσουν πολλοί επιχειρηματίες και άλλοι. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους παλικαράδες τους βουλευτές που την μια μέρα λένε θα καταψηφίσουν και την άλλη χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στην τελική πρόταση που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες (Παρασκευή 28 Μαρτίου) να λένε θα ψηφίσουμε γιατί είναι καλή η πρόταση!" τόνισε ο κ. Καραμίχας και συνέχισε εξηγώντας, πως το γάλα είτε είναι μιας μέρας, είτε 5 ημερών, έχει υποστεί την ίδια επεξεργασία στους 71,7 βαθμούς κελσίου για 15 δευτερόλεπτα και γι' αυτό το έχουμε βαφτίσει φρέσκο. Αυτό, φτάνει για να καταστραφούν όλα τα επιβλαβή στοιχεία στο γάλα και να μείνουν όλες οι βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία.
  
Όταν ξεπερνά η επεξεργασία του γάλακτος τους 71,7 βαθμούς κελσίου, καταστρέφονται και τα θρεπτικά συστατικά. Έτσι όποιοι πίνουν γάλα υψηλής θερμικής επεξεργασίας "πίνουν νερό, πετάνε τα λεφτά τους" τονίζει ο κ. Καραμίχας και εξηγεί παρακάτω το γιατί...
 
Δείτε το σχετικό βίντεο
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου