Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Καστοριά. Δενδροφύτευση στη Νέας Λεύκη


Φύτεψε και εσύ ένα δέντρο μπορείς!
 
Ένα μάθημα ανθρωπιάς για τις άξιες του εθελοντισμού αλλά κ της συλλογικότητας για καλό του κοινωνικού συνόλου δίνουν τα μελή και οι κάτοικοι του συλλόγου Νέας Λευκής.

Την Κυριακή 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εθελοντική δενδροφύτευση του περιβάλλοντα χώρου της εκκλησιάς του Άγιου Τρύφωνα Νέας Λευκής.

Κάτοικοι της περιοχής τα μελή του συλλόγου και τα μελή των χορευτικών τμημάτων φύτεψαν πάνω από 100 δεντράκια στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων <<Νέα Λεύκη 2014>>.
Ο σύλλογος με αυτές τις δράσεις προάγει την περιβαλλοντολογική αγωγή των παιδιών και αφυπνίζουν την οικολογική συνείδηση.

Η προσπάθεια που ξεκίνησαν τα μελή του πολιτιστικού συλλόγου θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα καθώς θα πρέπει εκτός από την δενδροφύτευση να υπάρξει και η κατάλληλη φροντίδα ώστε τα δέντρα να αναπτυχτούν όπως συνέβη και σε άλλες προσπάθειες που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στον συνοικισμό.

Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. Επίσης ευχαριστεί την περιφερική ενότητα Καστοριάς και το δασαρχείο Καστοριάς για την πρόσφορα των δέντρων.


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου