Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Λέσβος. Ημερίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την «Επιχειρηματική Σαλιγκαροτροφία»


saligarotrofeia-11

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Β. Αιγαίου και το Επιμελητήριο Λέσβου, προσκαλούν τους αγρότες και τους επιχειρηματίες της Λέσβου στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνουν με θέμα:   Επιχειρηματική Σαλιγκαροτροφία.
 
Η  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου αντί της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, την Τρίτη 18-2-2014 στις 09:30 π.μ. Ομιλητές στην  ημερίδα θα είναι ο Αβραάμ Νικολαΐδης, γεωπόνος ειδικός στην εκτροφή των σαλιγκαριών και από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ο γεωπόνος Λαγουτάρης Γεώργιος.
 
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν στην ανάλυση των συνθηκών της αγοράς για τα σαλιγκάρια, στα Εκτατικά και Εντατικά συστήματα εκτροφής σαλιγκαριών, στη κοστολόγηση και στα παραγωγικά αποτελέσματα εκτροφής, στη διατροφική αξία, στις προοπτικές και στα προβλήματα, στη κατάσταση της σαλιγκαροτροφίας σήμερα και τέλος στα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση εγκατάστασης ενός σαλιγκαροτροφείου.
 
Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2251042090 κο Λαγουτάρη Γεώργιο.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου